З’ясували причину смерті матері і сина, знайдених мертвими у лісі

Поліція вже порушили кримінальне провадження за умисне вбивство. У лісі тіла знайшов родич. Пошуки почали, коли мати і син на дві доби кудись зникли. Два роки тому такою ж смертю помер і старший син загиблої жінки. Пише 20 хвилин.

Тіла мешканців с. Бодаки, що у Збаразькому районі, виявили у вихідні в лісі.



На тілах не було слідів насильницької смерті. За попередніми даними, обоє померли від переохолодження. Тіла досі в моргу – чекають на експертизу.

У поліції вже порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство, повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

До поліції про знахідку повідомив мешканець с. Бодаки, – каже Сергій Крета. – Це син і брат загиблих. Шукати своїх родичів він почав, коли вони на дві доби кудись зникли. Загибла за життя зловживала алкоголем. У лісі шукали тіла, бо і мати, і син часто наймались на підробіток: обчищали дерева, які селяни заготовляли собі на зиму для розпалювання. Як стало відомо журналістам «20 хвилин», матері було 56 років. Синові – 38.

Вони проживали разом, у хаті неподалік лісу. Старший син загиблої жінки, до речі, два роки тому помер від такого самого переохолодження. Випив горілки, сів під магазином і до ранку замерз. Матір з сином, тіла яких знайшли напередодні, і раніше часто залишались ночувати в лісі, кажуть односельці.

У поліції припускають, що люди працювали, йшли лісом, можливо, випили зайвого, присіли відпочити і заснули. Вночі на дворі було +3. Цього достатньо, аби людина загинула від переохолодження. Наразі у поліції чекають на офіційні результати експертизи. Лише після цього тіла віддадуть для поховання, а поліція робитиме висновки, чи є в смерті двох людей ознаки злочину.

Джерело.