У Тернополі поліція не реагує на незаконну діяльність азартних клубів

Діяльність азартних клубів в Тернополі поліція не вважає незаконною. Поліція Тернополя називає законної діяльність ігрових автоматів в житлових будинках міста. Про це в коментарі УНН заявив депутат Тернопільської міськради Сергій Лупак.

 

 

Про сумнівних закладах він знає з власного досвіду. Один з них працює в його житловому будинку під вивіскою “Національних лотерей”.

Відвідувачі таких начебто лотерей часто залишають після себе сліди вживання алкогольних і наркотичних речовин, але поліція стверджує, що все під контролем, розповів Лупак.

“Отримав офіційну відповідь на депутатський запит від Гаврилюка (начальник Тернопільського відділу поліції ГУ НП в Тернопільській області – ред.), Що там все нормально, що скарг не надходить, що вони все контролюють. Смішно, якщо чесно. Таке враження, що просто закривають очі “, – сказав він.

Влада міста готові боротися з розквітом азарту, додав Лупак.



Однак, разом з поліцією досягти результатів можна було б значно швидше, підкреслив він.

“Наша фракція на наступному засіданні міськради буде піднімати це питання. Будемо робити все, що в наших силах. Тому що це не нормально. Там такі речі відбуваються, як цього можна не помічати? Влада міста зробить все, що в її силах, але разом з правоохоронцями боротися з цим злом було б набагато легше “, – зазначив він.

Джерело.