У Черкасах грабіжники в масках побили й обікрали чоловіка

На пульт диспетчера екстреної телефонної лінії «102» в ніч з 28 на 29 жовтня надійшов сигнал про те, що двоє невідомих пограбували черкащанина, вони забрали всі його цінні речі і золотий ланцюжок. Попередньо хулігани побили потерпілого.

 

Цей проступок трапився в районі вулиці Гоголя в Черкасах. Коли патрульні поліцейські приїхали за викликом, сам потерпілий повідомив, що опинився в нічний час на вулиці Гоголя через відпочинок зі своїми друзями. Вони зібралися для того, щоб в своєму колі випити трохи.

У процесі такого гуляння, товариші відійшли в сторону покурити, а чоловік залишився один. Якраз в цей момент до нього і підійшли двоє невідомих. Обличчя хлопців були приховані масками, а в руках вони тримали бейсбольні біти.



Хулігани моментально накинулися на черкащанина, і стали бити.

Завдавши кілька ударів, один з грабіжників зірвав золотий ланцюжок з шиї потерпілого, а також зажадав все цінне, що було при ньому, в тому числі і гроші. Після всього зловмисники зникли в невідомому напрямку. Співробітники поліції оформили всі матеріали щодо скоєного, ведеться розслідування. Інформацію про своїх друзів потерпілий не повідомив.

Джерело.