“У батьків – паніка”: вихователі дитячого садка Миколаєва повідомили про хворобу одного з малюків

Батьки малюків, які відвідують дитячий садок № 132 “Казка”, розташований в Корабельному районі міста Миколаєва по проспекту Корабелів, 20, повідомили про те, що вихователі даного дошкільного закладу розсилають попереджувальні повідомлення з проханням інформувати їх про будь-які зміни в самопочутті дітей, а тих вихованців, у кого є симптоми застуди, по можливості залишати вдома.

 

“У батьків 132-го дитсадка – паніка. Сьогодні отримали в Вайбере повідомлення від вихователів про те, що один з хлопчиків, які відвідують наш сад, знаходиться з менінгітом в реанімації”, – говорить одна з мам.

“Шановні батьки! В нашому дитячому садку зафіксовано випадок захворювання на менінгіт. Переконливо просимо вас уважно стежити за станом здоров’я дітей. Бажано з простудними симптомами спостерігатися дому та інформувати вихователів про будь-які зміни в самопочутті дітей.

В саду вжито всіх заходів профілактики “.

Одна з мам додала:

“Що там з хлопчиком насправді – невідомо. Є форма менінгіту, яка передається повітряно-крапельним шляхом, а є бактеріальна. У батьків паніка, бояться вести дітей в сад”.

Джерело.