Стали відомі нові дані про втрати ЗСУ на Світлодарській дузі (Відео)

Офіцер ЗСУ, комбат з позивним “Купол” повідомив, що на Світлодарській дузі загинули дев’ятеро українських солдатів, – пише znaj.ua.

1482663111-ato-viyna-jpg

За його словами, також були 35 поранених, контужених – 17 травмованих – 11. Він зазначив, що інформація про те, що в полон до бойовиків потрапив український солдат, не відповідає дійсності.

“Той, що був зниклий безвісти, ми його вчора знайшли, переконалися, що це дійсно наш солдат. Загиблий”, – сказав “Купол”. За його словами, у ЗСУ в полоні немає жодного бойовика, також наших солдатів немає в полоні у сепаратистів.

 

18 грудня на Світлодарській дузі бойовики спробували почати наступ і відкрили вогонь з великокаліберного зброї. Однак ЗСУ дали відсіч, і противник змушений був відступити, залишаючи боєприпаси і спорядження російського виробництва.

Під час контратаки українські військові змогли просунутися вперед і зайняли нові позиції. За останніми даними, під час жорстоких боїв на Світлодарській дузі загинули семеро українських військових, багато бійців були поранені.