Київський ректор опинився в центрі скандалу

Один з київських ректорів опинився в центрі скандалу, звинувативши власних студентів у роботі на Російську Федерацію. Про це в ефірі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв.

 

«КВН-щики НАУ розплачуються з рядовими учасниками за участь у виставах алкоголем. І за студентами НАУ – увага! – простежується КГБ-шний слід! Дивує, чому Ісаєнко не написав, що студенти НАУ слухають рок-н-рол і носять джинси. При Сталіні була «Змова лікарів» і «Ленінградськасправа», а у Ісаєнко «Змова студентів» і «Справа авіаторів». На чолі НАУ варто реально хворий псих із запущеними комплексами меншовартості», – зазначив він.

Більш того, Лесєв розповів, як Ісаєнко скасував проведення гумористичного заходи за годину до його початку. При цьому підготовка до нього велася кілька місяців.

«Ісаєнко зірвав щорічний гумористичний фестиваль, практично звинувативши своїх студентів у роботі на іноземну розвідку.



Однак Ісаєнко досить колоритний персонаж. Радянські принципи управління він примудряється поєднувати з буржуазною тягою до крадіжки. Взагаі, Ісаєнко чужорідне тіло для авіаційного університету. За освітою біолог. У радянські часи, природно, член КПРС», – підкреслив він.

Джерело.