Тернопільські школярі можуть лише раз на день скористатись пільгою на проїзд (ФОТО)

Тернополянка шокована ситуацією щодо проїзду учнів у громадському транспорті. Про це на своїй сторінці в соцмережі написала Iryna Iavorska.


«Коротко для розуміння: проїзд по учнівському в маршрутці Тернополя 3 гривні лише один раз в день. Далі ціна для учнів стає 6 грн. Тобто в школу їдемо за 3грн., а назад повертаємось вже за 6. Про гуртки мова взагалі не йде. Прошу поширити…



Дякую», – повідомила жінка.

Про такий стан речей матері сказав сам водій маршруту.

Дописники під дописом поділились своїми «пригодами» у громадському транспорті. Більшість коментаторів агресивно налаштовані проти сьогоднішніх тарифів на проїзд.

Так, Наталя Кобзар написала, що її «син їхав по учнівському тариф 6 грн. пояснюють канікулами. Але сьогодні це було занадто:мало того що зняло 6грн.шофер на пів маршруту висадив пасажирів і сказав почекати наступну маршрутку,та інший теж взяв 6грн.Це нормально?З дитини в одну сторону 12грн.???»

Оксана Росоляк сама пробувала вияснити чому така вартість проїзду для школярів: «Проїзд по 6 грн. тому що канікули, але парадокс в тому, що школі #6 зараз немає канікул. Тобто мої діти їдуть на уроки за 6 грн. Пробувала сьогодні вияснити в КП “Міськтран” і в ТОВ “Системний зв’язок”. Нічого так і не з’ясувала, відсилають одне до одного. Думаю, потрібно скаржитися в міськраду, нехай вносять зміни в своє рішення».

Джерело.