Летальні наслідки та важкі травми: на Хмельниччині збили двох пішоходів

Поліція повідомила про аварію з трагічними наслідками. “Opel” збив двох пішоходів у Старокостянтинівському районі. Один чоловік загинув, інший в реанімації. ДТП із трагічними наслідками трапилося 2 листопада поблизу села Ладиги Старокостянтинівського району.

 

 

Попередньо поліція встановила, що за кермом автомобіля “Opel Omega” був 67-річний житель Городоцького району. Пишуть, що він, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на двох пішоходів. Внаслідок аварії 40-річний житель села Самчики загинув на місці події.



Інший, 54-річний мешканець села Ладиги, із закритою черепно-мозковою травмою та переломами ребер був госпіталізований до реанімаційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні.

Поліція призначила ряд експертиз і буде з’ясовувати всі обставини ДТП. По факту аварія було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України. Вона передбачає покарання до 8 років позбавлення волі. Про це йдеться в повідомленні на сайті ГУ Національної поліції Хмельницької області.

Джерело.