У Миколаєві пасажир Infiniti зламав ногою щелепу поліцейському (відео)

У Миколаєві патрульний дістав перелом щелепи при затриманні нетверезого та агресивного водія Infiniti.

У момент затримання пасинок п’яного автомобіліста кинувся на поліцейського та вдарив його ногою в обличчя.

Про це повідомляє “Преступности.НЕТ”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Миколаївській області.

Зазначається, що пригода сталася в ніч на 26 жовтня в мікрорайоні Тернівка. Патрульні звернули увагу на автомобіль Infiniti. У салоні іномарки крім водія перебувало ще кілька людей – у них були ознаки алкогольного сп’яніння.



Водій автомобіля відмовився проходити огляд на наявність алкоголю в організмі і на нього почали складати протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння”), як це передбачено процедурою.

Водій почав поводити себе агресивно – штовхати поліцейського та поливати його нецензурною лайкою. На попередження чоловік не реагував, і патрульний став до його затримання.

Коли поліцейський почав надягати на водія наручники, на нього кинувся 19-річний пасинок затриманого, який з розгону вдарив правоохоронця ногою в обличчя.

Водія та 19-річного юнака затримали, всіх учасників конфлікту відвезли до відділку поліції.

Надалі з’ясувалося, що в результаті удару у офіцера патрульної поліції зламано щелепу. За даним фактом поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (“Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”).

Чоловікові, який вдарив патрульного, вже повідомили про підозру. Готується клопотання про обрання йому в суді запобіжного заходу. Раніше повідомлялося, що в Києві п’яний водій влаштував ДТП біля російського посольства.