Онука у день свого весілля зробила бабусі неймовірний сюрприз – плакали усі

У день свого весілля Джордін Дженсен (Jordyn Jensen) з містечка Бойсе, Айдахо, що вийшла 23 вересня заміж за Дакоту Клеверлі (Dakota Cleverly), була в тій же мереживній сукні з довгими рукавами, що і її бабуся Пенні Дженсен (Penny Jensen) на власному весіллі в 1962 році.

 

 

Але ще більш душевною робить цю історію те, що наречена не сказала бабусі Пенні, чий чоловік помepще до народження Джордін, що вона запланувала одягти сукню на репетицію весільної вечері. Саме тоді Джордін і її весільний фотограф Кортні Петерсон (Kortney Peterson) здивували Пенні під час фотосесії нареченої і нареченого.

«Мені не хотілося, щоб вона побачила [сукню] вперше під час мого проходу до вівтаря, почавши плакати, коли на неї налинуть всі ці спогади», – розповіла Джордін.

Фотограф же вирішила поділитися неймовірно емоційними кадрами на сторінці Facebook «Love What Matters», назвавши їх такими, «які вона не бачила ніколи раніше».

«Бабуся й гадки не мала, що у нареченої була її сукня. Джордін і я з’явилися на репетиції вечері, – розповідає Кортні. – Ми попросили бабусю вийти назовні, показавши їй стару фотографію, де вона була в цій же сукні»

Потім Пенні обернулася і побачила Джордін, яка йшла в приголомшливо витонченій сукні.

«Це був абсолютно прекрасний момент, при цьому всі навколо затихли, – говорить Петерсон. – І у кожного з них з очей покотилися сльози.»

Наречена ж зазначила, що в той момент її бабуся «просто втратила дар мови».

«Я відключилася на секунду, тому що це були по-справжньому емоційні моменти. Все, що мені вдалося почути, це те, як вона говорила «Вау, вау, вау».



Нарешті, я підійшла до неї і обняла, в цей момент вона мені прошепотіла: «В цій сукні я вийшла заміж за свого шкільного друга, а тепер і ви теж.»

Під час зйомок ясне небо раптово заповнили хмари і пішла злива, яку сім’я сприйняла, як сльози радості пoкiйнoго дідуся нареченої.

«Всі ми побачили в дощі солодкі сльозинки, які падають з неба, – сказала Кортні. – Так як її дідусь помep багато років тому це виглядало так, ніби він був там зі своєю дружиною, спостерігаючи за тим, як Джордін носила сукню з їхнього весілля. Все було дійсно красиво.»

Джерело.