Актор «Дизель-Шоу» з Тернопілля йде з проекту після смерті колеги

Уродженець Тернополя, відомий комедійний актор Олег Іваниця заявив, що залишає “Дизель шоу”. Таке рішення артист прийняв після того, як команда шоу потрапила в ДТП, у якому загинула його товаришка по сцені, актриса Марина Поплавська.

 

 

Про свій відхід з “Дизель-шоу” Іваниця повідомив на своїй сторінці в “Інстаграмі”. “Не бачу себе більше в рамках проекту. Як не намагаюся. Коли відбуваються трагічні події, в голові дзвоном дзвенить питання: “Чому?” Воно настільки пронизливе, що відсутність відповіді взагалі неприйнятне.

Чому, блін? Відповідь починаєш знаходити в самому собі. Тому що не підійшов до неї і не сказав, щоб вона пішла з того місця.



Що воно небезпечне. І не слухати, коли вона скаже, що кожен з нас тут сидів, і що тут найбільш пейзажне вікно, і за Мишком треба доглянути…

Просто взяти і забрати її звідти! Що не треба було їхати вночі. Що треба було підняти питання про другого водія. Треба було зробити що завгодно, щоб цього не сталося! Мариночка бачила сенс свого життя в тому, щоб радувати глядачів. І це справді прекрасний сенс. І Шоу має тривати. І глядачі повинні продовжувати радіти. І так і буде. Але я не можу себе уявити на сцені “Дизель-Шоу” без неї. Не хочу. Йду”, — написав актор.

Джерело.