20-річний підприємець отримав від університету у Тернополі майже 230 тисяч гривень

Три дні тому, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя підписав три договори з приватним підприємцем Олесею Галушкіною на поставку комп’ютерної техніки на суму 229, 6 тисяч гривень.

 

 

Про це повідомляють Наші Гроші. Львів з посиланням на систему закупівель Prozorro.

І все б нічого, та журналісти розглянути і конкурентів переможниці і з’ясували цікаві деталі.

36-річна Олеся Галушкіна, яка зареєструвала свою діяльність тільки у жовтні, працює менеджером, логістом на фірмі 20-річного Юрія Гумена, який також подавав свої пропозиції на торги.

Правда ціни пана Юрія були на 480 та 330 гривень вищими, а ніж відповідні пропозиції його менеджера Олесі Галушкіної, а також Юрій Гумен не подав усіх необхідних документів на торги.

Так, Олеся Галушкіна має доправити у Тернопільський ВУЗ шість ноутбуків HP 250 G6 за ціною – 91,02 тисяч гривень – 15,1 тисяч гривень за кожен ноутбук.

Також переможниця торгів має продати університету одинадцять комп’ютерів Technic-Pro за ціною 108,9 тисяч гривень, кожен з яких коштує – 9,9 тисяч гривень, та одну систему обчислення, що складається з системного блоку, двох моніторів, клавіатури та мишки, вартістю – 29,7 тисяч гривень.

Джерело.