У центрі Чернівців викрали дитину: сина забрав батько «під кайфом»

У Чернівцях вчора, 8 листопада, близько 18:00 до патрульного автомобіля на вулиці Лесі Українки зненацька підбігла розгублена жінка та розповіла, що декілька хвилин тому в неї викрали дитину, сіли в авто та поїхали в напрямку університету.


Як повідомили у прес-службі управління патрульної поліції області, полісмени не зволікаючи разом із заявницею направилися розшукувати автомобіль, пише molbuk.ua.

Невдовзі рухаючись вулицею 28-го червня жінка впізнала авто в яке посадили її дитину. Правоохоронці відразу зупинили транспортний засіб Renault Laguna в якому знаходився чоловік та хлопчик. Заявниця одразу впізнала водія. Зі слів жінки це її колишній чоловік.

У центрі Чернівців викрали дитину: сина забрав батько «під кайфом»
Громадянин повідомив, що забрав сина на законній підставі та почав поводити себе агресивно, висловлювався нецензурною лексикою в бік колишньої дружини. На неодноразові попередження припинити подібні дії не реагував.

Чоловіка доставлено в Чернівецький обласний наркологічний диспансер, оскільки у водія при спілкуванні поліціянти виявили ознаки наркотичного сп’яніння.



Згодом чоловіка доставлено до Шевченківського ВП.

На громадянина складено три адміністративні матеріали: ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів);
ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство); ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Дитину повернули матері.