Хто насправді зацікавлений у піднятті тарифів на проїзд для тернополян?

Тернопіль, завжди тихе місто, за останній тиждень перетворилося на стравжній вулик, у якому тільки й чути гнівні висловлювання та вигуки про подорожчання проїзду. Незадоволенні містяни звинувачують як владу міста, так і ненажерливих перевізників. Особливо яскраву позицію у “відстоюванні інтересів тернополян” займає об’єднання “Самопоміч”, для якої ця ситуація є шансом прорекламувати себе.

 

Дивним в цій ситуації є відсутність будь-якої позиції партії “Самопоміч”. Адже ця партія має досить велику депутатську фракцію в міській раді та визначальний вплив серед перевізників міста.
Одіозною постаттю, яка причетна до створення критичної ситуації та поділу міста на два ворожі табори є Намака Андрій Григорович. Мало хто знає, що саме він перебуває на посаді голови асоціації перевізників м. Тернопіль, директора ТОВ “МЕНС-АВТО”.



До того ж, Намака є представником партії “Самопоміч”. Виникає питання, чому ж тоді ці люди, які так активно “відстоюють” інтереси тернополян, не можуть приборкати свого посіпаку?
Не варто оминанати і те, що пан Намака балотувався до міської ради від об’єднання “Самопоміч” у 2015 році, однак здобув поразку у цій виборчій гонці. То можливо, підняття тарифів та бойкот перевізників – це завчасно продуманий та ретельно втілений план очорнення влади для реваншу у боротьбі за бажані посади або ж просто дитяча образа переможеного переросла у дорослу помсту, від якої страждає багатотисячне населення міста.
Постає питання: чому в такій резонансній ситуації як тарифи контрольовані “Самопоміччю” перевізники шантажують тернополян та місцеву владу не виходять на маршрути, вимагають високих і зовсім не обгрунтованих тарифів.
Імовірно, бойкот перевізників є хитрим та дуже вигідним планом “Самопомочі” і їх лідера Садового, який вже на бігбордах почав свій “наступ”. Адже на фоні абсолютного провалу господарки у Львові, зручно кивати на проблеми сусідів і при цьому ще й заробляти гроші на них за допомогою контрольованих перевізників, таких як “МЕНС-АВТО” та інших, які підуть на змову з головою асоціації.

Джерело.