Тернопільських водіїв попередили про небезпеку

Упродовж доби видимість на автошляхах Тернопільщини ускладнюватимуть тумани. Відтак водіїв просять знижувати швидкість і бути максимально обережними.

В управлінні ДСНС області попереджають: вночі та вранці на автошляхах краю видимість погіршуватиметься до 200 – 500 метрів. Рятувальники рекомендують використовувати протитуманні фари, а також ближнє світло.

«У період поганої видимості ймовірність ДТП у рази зростає. Відтак ми рекомендуємо дотримуватися заходів безпеки на дорогах як водіям, так і пішоходам, серед таких заходів – безпечна швидкість, безпечна дистанція між транспортними засобами, використання протитуманних фар. При зупинці автомобіля слід увімкнути аварійну світлову сигналізацію, а також уникати різких маневрів на дорогах. Упродовж доби видимість буде обмежена на 200 – 500 метрів», – повідомляє управління ДСНС в Тернопільській області.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, тумани огортатимуть Тернопільщину все частіше. Адже такі погодні явища по особливому актуальні другій половині осені.

Джерело.