Трагедія на Закарпатті: зупинилося серце прикордонника, якого атакували контрабандисти

Закарпатський прикордонник, який був збитий автівкою контрабандиста, помер від отриманих травм. Вночі 16 листопада в районі села Ділове Рахівського району пройшла операція затримання групи контрабандистів, які поверталися з Румунії з грошима за незаконно переправлені цигарки. Один з затриманих був у гідрокостюмі та з великою сумою грошей, інший – чатував на Audi з іноземною реєстрацією. Під час з’ясування обставин водій збив прикордонника, переїхавши його двічі, а потім покинув авто і втік у невідомому напрямку.

 

Постраждалим виявився майор Вадим Березенський. До лікарні він поступив з ознаками важкого травматичного шоку, політравмою грудної клітки і органів черевної порожнини. Протягом майже двох діб чоловік знаходився під наглядом лікарів у важкому стані, проте можливості транспортування та хірургічного втручання не було.

У суботу, 17 листопада о 17:05 головний лікар Рахівської районної лікарня Володимир Симулик сповістив про смерть постраждалого прикордонника. У загиблого залишилось 2 дітей.

Джерело.