Новий скандал! Ким насправді виявились городяни, які прийшли “підтримати Леді. Ю.

Працівники комунальних підприємств та бюджетних установ Черкас зображували перед Тимошенко жителей міста Сміла, які влаштувалі «бунт» проти міської влади через зрив початку опалювальний сезону.

 

 

Блогер Вася Барабан Розмістив на своєму каналі в Ютубі відео, де жителі міста викраи аферу Юлії Тимошенко. Разом з нею під час її візіту в Смілу приїхала на величезному автобусі проплачена масовка з Черкас, яка для «картинки» зображувала жителей міста.

Мета цього Шахрайства гранично проста: Тимошенко потрібно попіаритися на бідах замерзаючих жителів міста, щоб набраті собі політічніх бонусів напередодні виборів президента України. Але особисто зустрічатіся и спілкуватися з розлюченими і доведеними до відчаю людьми політик НЕ захотіла, тому привезла з собою «бродячий цирк».

Люди, які Приїхали з Тимошенко, спочатку говорили автору відео, що вони – сміляні, але незабаром почали говорити, що приїхали їх підтримати. Згодом чітко НЕ відповілі на питання про те, де вони були під час найбільш напруженних днів в Смілі, коли городянам дійсно булу потрібна підтримка.

Городяни забрали в однієї з прибулих в Смілу жінок список «групи ПІДТРИМКИ» і дали Йому розголосу. Як підтвердження того, что Тимошенко тільки вдає з себе захисницю «стражденних українців», але насправді, відвідуючи проблемні Населені пункти, уникає спілкування з місцевими жителями, які можуть і різко висловитись і поставити незручні запитання. Тому й возити з собою масовку.

Джерело.