Потап поставив Каменських в незручне становище

Відома українська співачка Настя Каменська з’явився на публіці в компанії свого колишнього колеги і, за чутками, коханця Потапа. Поява зоряної пари на людях відбулася, на червоній доріжці головною музичної премії іспаномовного населення – Latin Grammy Awards 2018, про що вона тут же повідомила на своїй сторінці в Інстаграмм.

 

Для появи на музичній премії співачка обрала яскраве малиново-помаранчеве плаття, а Потап темний костюм. Деякі фанати Потапа і Каменських навіть впевнені в тому, що пара вже одружена, адже вони постійно разом.

Підписники на сторінці виконавиці одразу ж почали обговорювати нове фото. Багато з них були раді побачити їх знову і не втомлюючись вихвалявся тих за зовнішній вигляд:

«Ось і колишній Камонич – Круто!», «Яскраві і красиві», «Так, все яскраво і красиво)», «Апупенная пара», «Просто клас», «Чудесний був дует. Гарна пара. Дуже ».

Інші помітили, що останнім часом Потап виглядає досить сумно, і зовсім не схожий на того репера, яким був раніше:

«Потап сумний останнім часом», «Потап циганом став», «Давно потап на пітбуля став схожий», «Сережки вже одягнув, а коли одягне сукню?», «Ого як потап погладшав видно добре живе», «циганський барон», «Потапа понесло», «Потам з’їв чет не те?», «Такій жінці нормальний мужик потрібен а не жлоб», «Обидва чудові, красиві, але ну Потап не дуже».

Також раніше повідомлялося, що у мережі з’явилось перше весільне фото скандальної парочки – Потапа і Насті Каменських.



Шанувальники давно підозрюють, що відомого репера і співачку, яка виступала з ним дуетом, пов’язують не тільки робочі стосунки.

У мережі вже кілька місяців поспіль обговорюють їх весілля, а нещодавня заява Потапа про те, що він вільний і шукає свою другу половинку, тільки підігріла фанатську цікавість.

Деякі фанати Потапа і Каменських впевнені у тому, що пара вже одружена, і постійно вишукують докази цієї теорії.

Черговим таким доказом стала спільна фотографія зірок. На ній Каменських позує в білій сукні, дуже схожій на весільну, а на безіменному пальці її правої руки красується те саме кільце, яке раніше вже помічали у мікроблозі співачки.

Джерело.