Можливо, буде третій! Притула гучно висловився на адресу Зеленського і Вакарчука

Відомий український ноумен Сергій Притула висловив свою точку зору щодо останній подій в Україні, зазначивши, що Володимир Зеленський та Святослав Вакарчук – це дві нові постаті в українській політиці.

 

 

«Можливо, буде третій. Хтось із новеньких. А їх у нас аж двоє на горизонті – Зеленський і Вакарчук. Мені подобається, як перший будує свою агітаційну історію. Економить величезні суми. Телеканал крутить трейлери серіалу “Слуга народу”.



А в них все закладено. Це геніально», – наголосив Притула.

Телеведучий також зазначив, що Зеленський веде розумну, проте тиху політичну кампанію. І поки Вакарчук не знає, як себе проявити, лідер «95 кварталу» діє.

«Славко рік не може зрозуміти, чи він розумний, чи красивий. А Зеленський тим часом відкушує шматки електорату в кожного з політиків. Думаю, флешмоб “Ідіть у сраку” (відповідь на нецензурні висловлювання нардепа Олега Барни на адресу журналіста в стінах Верховної Ради. Зеленський записав відеозверення, яке підтримали інші публічні люди) відібрав у Ляшка відсотки два», – розповів Притула.

Він також вважає, що Зеленський має всі шанси стали лідером України та зайняти найвищу посаду у державі, однак він має це зробити самостійно, без підтримки Коломойського. «Зеленський був у різних колах, його вплив не варто недооцінювати. На виступи “95 Кварталу” не дарма ходить вся верхівка політикуму. Найбільший їх клопіт у тому, що не мають сформованої команди. Володимирові Зеленському треба дистанціюватися від власника каналу “1+1” Ігоря Коломойського. Довести, що він є самостійним гравцем», – зазначив шоумен.

Сам же Коломойський в останньому інтерв’ю розповів про те, хто пройде до другого туру під час президентських виборів в наступному році. Він переконаний в тому, що Юлія Тимошенко вже могла б пройти до другого туру. Однак їй також може перешкодити Святослав Вакарчук.

Джерело.