У Тернополі чоловік навмисно травмував школяра

Про те, що чоловік насильно тягнув школяра повідомила тернополянка Олена Прохира у спільноті «БАТЬКИ SOS».
– У сина ввечері батьки побачили такі синці на руках. Каже, що його тягнув вчитель за руки, бо він не хотів йти, а заняття вже закінчилося. Дитина відстає у розвитку, погано говорить, навчається у спецшколі, займається в реабілітаційному центрі. Коли батьки поговорили із цим вчителем, то він не заперечував цього. Однак, ні він, ні керівник школи не вбачають тут нічого поганого і надзвичайного. Відповідно – ніхто не вибачився.



Також керівник установи сказав, що збере нараду, де поставить питання про відсторонення дитини від занять, хоча батьки проти. Крім того, попередив, що має гарних адвокатів. Хочеться почути думку зі сторони щодо цієї ситуації, – написала Олена Прохира.

 

 

Учасники спільноти радили батькам негайно звернутись до поліції та зафіксувати сліди побоїв на руках хлопця.

Тим часом на сторінці у Фейсбук цього навчального закладу розмістили допис-спростування скандальної ситуації.

– Аби уникнути хибного трактування інформації, повідомляємо, що за зверненням батьків учня нашої школи з приводу інциденту було надано для перегляду записи з камер відеоспостереження, встановлених у закладі, за увесь день 19.11.2018 р. Даний перегляд показав, що ЖОДЕН З ЧЛЕНІВ КОЛЕКТИВУ ТСЗОШ ТМР НЕ МАЄ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ТРАВМУВАННЯ ДИТИНИ. Прикрий випадок трапився у іншому закладі, який відвідує хлопчик. Директор ТСЗОШ ТМР Л. М. Акменс, – зазначили на офіційні сторінці школи.

Джерело.