У церкві під час служби, присвяченій Голодомору, сталося боже диво: Знак для України

Під час богослужіння в італійській церкві з нагоди 85-х роковин Голодомору сталося диво. Відомо, що незбагненний інцидент стався в Неаполі. Відзначається, що під час служби, яку проводили з нагоди 85-х роковин Голодомору, сталося диво – згусток крові святого Януарія розрідився в руках очільника УГКЦ Блаженнішого Святослава.

 

 

Як повідомили в Секретаріаті Святослава, що мощі святого Януарія архієпископ Неаполя кардинал Крішенціо Сепе особисто виставив для вшанування з нагоди історичного візиту глави УГКЦ в архиєпархії Неаполю для вшанування жертв Голодомору в Україні.

Після Божої літургії діючий Предстоятель УГКЦ благословив присутніх віруючих реліквією, а вже в момент покладання кров св. Януарія миттєво стала рідкою.

«Я повинен сказати вам важливе повідомлення, сталося диво: кров св. Януарія стала рідкою в руках Блаженнішого Святослава», – звернувся охоронець реліквії і продемонстрував капсулу з повністю розчиненою кров’ю.

Варто відзначити, що чудо крові св. Януарія до сьогоднішнього дня є справжнім викликом для сучасної науки.



Його кров застигла ще в IV столітті і три рази в рік переходить в рідкий стан: 19 вересня, 16 травня і в суботу перед першою неділею травня. В останній раз подібне боже диво сталося під час відвідувань архиєпархії Папою Римським Франциском: кров розрідилась наполовину.

Джерело.