На Полтавщині обстріляли машину з пасажирами

Поліція Кременчука затримала двох підозрюваних в хуліганстві із застосуванням зброї. Про це стало відомо з повідомлення регіонального управління Нацполцііі в Полтавській області в п’ятницю, 23 листопада.

 

 

Відзначається, що вночі (23.11) в поліцію надійшла інформація від 27-річного місцевого жителя, який повідомив про те, що біля одного з магазинів в Крюківському районі невідомі на автомобілі Skoda відкрили вогонь по його автомобілю Daewoo і пошкодили транспортний засіб. Власник машини і його товариш в цей час перебували в салоні.

Після обстрілу чоловіки втекли з місця події в невідомому напрямку. В ході оперативних заходів поліцейські Кременчука затримали транспортний засіб в селі Чечелево Кременчуцького району.

Також затримано двох 33-річних чоловіків які, ймовірно, причетні до скоєного. На місці події вилучено зброю. Відзначається, що один з фігурантів раніше вже мав проблеми з законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї (ч.4 ст.296 КК України).

Джерело.