У Чернівцях завідувачка садочку займалася здирництвом

У Чернівцях батьки вихованців дитячого садочку №22 звинувачують завідувачку ДНЗ Ірину Лісовську, в обмані та привласненні коштів. Батьки вже написали колективну заяву у поліцію.

Про це батьки заявили в ефірі Українського радіо Буковина.

Зокрема, завідувачку звинуватили в отриманні 20-ти відсотків відкатів під час проведення дитячих вистав. Представник батьківського комітету дошкільного навчального закладу Наталія Радчук розповіла, що заяву до поліції батьки вже написали повторно.

Заяву написали 13 листопада. У поліції відповіли, що немає складу злочину у правопорушенні і закрили справу. Але батьки повторно звернулися в поліцію із заявою про привласнення коштів та шахрайстві. Тому звернулися у поліцію і прокуратуру, щоби перевірили справу у контексті адміністративних правопорушень, – сказала Наталя Радчук.

Заступник начальника управління освіти Ніна Вітковська повідомила, що у садочку вже була комісія і завідувачці винесли догану. Також управління освіти звернулося до правоохоронних органів із правовою оцінкою дій керівника закладу і чекають висновку.