Біля Тернополя підліток вибив зуби та зламав щелепу жертві за відмову дати цигарку

Неповнолітній зловмисник вчинив розбійний напад на чоловіка лише за те, що той відмовився дати йому другу цигарку. Конфлікт між нападником і жертвою стався в дворі однієї багатоповерхівки, що по вулиці Енергетичній в Березовиці.

Побачивши на вулиці чоловіка, неповнолітній підійшов до нього і став вимагати цигарку. Чоловік дав одну. Проте неповнолітній нахаба цим не вдовольнився, а коли отримав відмову – накинувся на жертву. Не бажаючи продовження конфлікту, потерпілий вирвався і кинувся тікати, проте нападник наздогнав його, збив з ніг і взявся гамселити ногами по голові.

Після нанесення декількох ударів перепитав, чи продовжувати чинити насилля, чи чоловік добровільно виверне кишені і віддасть все, що має. За неповну пачку цигарок та 600 гривень неповнолітній нападник побив людину.


У потерпілого медики діагностували перелом нижньої щелепи та травматичний періодонтит двох зубів. Тілесні ушкодження належать до середньої тяжкості. Досудове розслідування триває. В якості запобіжного заходу суд обрав для підозрюваного домашній арешт.

Як інформує офіційний сайт Національної поліції в Тернопільській області, повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 ККУ слідчі Тернопільського відділення поліції вручили неповнолітньому агресору із селища Велика Березовиця.

Джерело.