На Тернопільщині передбачають до 18-ти градусів морозу

Тріскучі морози йдуть на Тернопільщину. Уже цими вихідними у нашому регіоні передбачають зниження температури повітря до 18-ти градусів з позначкою мінус. Обійдеться без опадів, лише часом на дорогах утворюватиметься ожеледиця.

Холоднішатиме на Тернопільщині поступово, – кажуть в обласному гідрометеоцентрі. Упродовж наступної доби температурні показники знижуватимуться до тринадцяти градусів морозу, вдень також передбачають мінусову температуру повітря.

«Значно нижчі температурні показники спостерігатимуться під час вихідних. Вночі стовпчики термометрів знижуватимуться до 16 – 18 градусів морозу, вдень передбачається 4 – 6 градусів нижче нуля. Обійдеться без опадів.



На автошляхах може утворюватися ожеледиця. Вітер змінних напрямків 5 -10 метрів за секунду, часом пориви вітру», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Як повідомили рятувальники, у краї вже розгорнули пункти обігріву. Місця їхньої дислокації зазначено на сайті управління ДСНС в Тернопільській області. Зупинитися і отримати необхідну допомогу у пунктах обігріву можуть всі потребуючі.

Джерело.