У Вінниці автомобіль поліції збив 16-річну дівчину

Постраждалу госпіталізували в лікарню з попереднім діагнозом “забиття м’яких тканин”У Вінниці автомобіль поліції Skoda Octavia збив 16-річну дівчину, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Інцидент стався 1 грудня, повідомляє обласна прес-служба Національної поліції.

“Постраждала госпіталізована в лікарню з попереднім діагнозом – забій м’яких тканин. За попередньою інформацією слідства, дівчина раптово почала перетинати пішохідний перехід. Водій автомобіля вжив заходів для зупинки транспортного засобу, проте в зв’язку зі станом дорожнього покриття не встиг вчасно загальмувати”, – йдеться в повідомленні.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 18 листопада в Козятинському районі на Вінниччині легковик ВАЗ зіткнувся з відбійником опори залізничного моста.



Три людини загинули, ще одна знаходиться в реанімації.

Раніше на Вінниччині сталася “п’яна” ДТП: легковик злетів в кювет. В аварії травми отримали водій та його пасажирка. Як з’ясувалося, 49-річний чоловік не впорався з керуванням.

Також ми писали про те, що за десять місяців 2018 року на дорогах України сталося понад 122 тисячі дорожньо-транспортних пригод, в яких загинула 2651 людина.