“Зрадожлоб”: нардеп Яценюка забрав у дітей “подарунок” після фіаско на виборах

Народний депутат від “Народного фронту” Олександра Кодола забрав “подарований” жителям села Володькова Дівиця на Чернігівщині дитячий майданчик після того, як його політсила програла вибори в місцевій територіальній громаді.

kodola_detskaya_ploschadka-e1483012953323

Так, про вчинок нардепа розповів місцевий дачник Олександр Альбінський у Facebook.

“У Чернігівській області є гарне село Володькова Дiвіця (колишні Червоні Партизани). Це великий населений пункт, майже містечко, на території якого немає жодного нормальної дитячого майданчика, і ось цей кадр від партії “Народний Фронт” який балотувався в цьому окрузі, не просто обіцяв новий майданчик, він його навіть привіз. Привіз гойдалки, гірку, пісочницю, ще якісь елементи, вивантажив, а коли дізнався, що там із виборами пролетів – завантажив усе назад і відвіз!” – написав він.

За його словами, Кодола забрав свій подарунок напередодні дня Святого Миколая.

Цей факт підтвердив заступник сільського голови Володькової Дівиці Валерій Кириченко. Більш того, за його словами, громада села зверталася з проханням до депутата встановити дитячий майданчик і навіть збирала підписи.

“Вони нам рік обіцяли дитячий майданчик. Потім привезли його просто перед виборами в територіальну громаду, навіть не встановлювали, а після виборів – приїхали і забрали… А нам тепер кажуть – “Вам не ставитимемо”. Я особисто телефонував помічникові Кодоли.

За словами чиновника, майданчик був куплений на державні кошти.

“У нас місцеві вибори відбулися 18 грудня, а вони його забрали після виборів 19 грудня. В день святого Миколая”, – додав Кириченко, запевнивши, що жителі села дуже обурилися такими діями депутата.

Кириченко зазначив, що в селі багато проблем і без дитячого майданчика, і краще б замість виділених 20 майданчиків на район виділили кошти на ремонт шкільного даху.