На Хмельниччині відбувся марш на підтримку підсудного майданівця Віталія Чорного (ФОТО)

3 грудня в Чемерівцях відбувся марш на підтримку учасника Революції гідності Віталія Чорного, якого звинувачують у хуліганстві й неповазі до суспільства.

Навесні Віталій Чорний зняв з приміщення Будинку Культури в Чемерівцях меморіальний стенд, на якому, поряд з фотографіями Героїв Небесної Сотні були розміщені світлини загиблих на Майдані міліціонерів. Проти свободівця було відкрито кримінальне провадження.

чергове судове засідання до Чемерівців прибула велика кількість людей, зокрема члени ВО “Свобода”, “Правого сектору”, учасники Революції гідності. Учасники пройшлися маршем по вулицях містечка, провели короткий мітинг біля пам`ятника Героям Небесної Сотні, а згодом відвідали Чемеровецький районний суд.

Віталій півроку поспіль звертався до місцевої влади з вимогою прибрати блюзнірський стенд, де Герої Небесної Сотні зображені поряд з їх ймовірними убивцями. Його не послухали. І коли в нього увірвався терпець, і він сам зняв його, на нього подали в суд. Бо у владі повно тих, хто вірно служив Януковичу. Але ми не дамо скривдити нашого побратима, – заявив депутат Хмельницької обласної ради, поранений на Майдані Анатолій Панчук.

Наступне судове засідання відбудеться 18 грудня.

Джерело.