У Франківську вилучили більше тонни підробленого “спортивного харчування”. ФОТО

Шестеро чоловіків виготовляли “спортивне харчування” вдома та спеціально облаштованих цехах та продавали його в упаковках відомих торгових марок.

Сьогодні детективи поліції області розшукали осіб, які тривалий час обманювали покупців неякісною продукцією. Наразі тривають обшуки і вилучають фальсифіковану продукцію.

Правоохоронці звернули увагу на шахраїв через часті звернення мешканців на неякісне спортивне харчування. Крім незадоволених покупців, до поліції зверталися власники відомих торгових марок, інформує прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

Вони стверджували, що під їх марками продається фальсифікований продукт, який вони помітили в мережі. На такі звернення поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальне провадження. З’ясували, що незаконним продажем через інтернет займалися шестеро мешканців області. Для цього створили спеціальні сайти.

Вік затриманих від 20 до 30 років.



Усі вони не судимі.

Незаконний бізнес чоловіки влаштували у Франківську, і райцентрах області. Продукцію виготовляли в антисанітарних умовах.

Поліцейські вилучили пакувальні матеріали для продукції, неякісне спортивне харчування і техніку.

Наразі у поліції не можуть назвати точної кількості вилученого. Тривають слідчі дії. Але орієнтовно це понад одна тонна продукції.

Також вилучено понад 200 тис. грн. Цікаво, що шахраї відправляли товар по всій країні, а не тільки в межах Івано-Франківської області.

Від таких спортивних добавок у людей погіршилося самопочуття. Адже шахраї в упаковку додавали всього 20% справжньої спортивної продукції, а решта – харчові добавки.