Нардеп Барна назвав воїна АТО “малолітньою, пропащою нікчемою”

Народний депутат від БПП Олег Барна у соціальних мережах вилаяв учасника АТО.

Переписку із народним депутатом у соцмережах опублікував боєць батальйону “Січ” з Тернополя Василь Чашка.

“Розкажу Вам історію про одного скандального народного депутата. Близько місяця тому, під час зйомки однієї місцевої телепрограми мав можливість поставити декілька питань Олегові Барні гадаю, що можу говорити з ним на рівні”, – написав Василь Чашка.

Учасник АТО зазначив, що його обурило те, що Барна лобіює будівництво на Дністрі каскаду ГЕС, що призведе до знищення річки.

“Отже, текст питань стосувався його відкритого лобіювання каскаду ГЕС на Дністрі, а також яке він має моральне і не тільки право ставитися до учасників бойових дій, як до третього сорту громадян та супроводжуюче питання: де він воював та чи був в полоні. Під час цієї душевної розмови отримав відповідь від Олега в приватні повідомлення. Щоб багато не говорити – оприлюднюю дану переписку в мережу. Зробимо цього деб.ла ще відомішим, оскільки жодного чоловічого я в ньому не бачу. А щодо людських якостей тут нема про що говорити.



Олеже Барна, я тебе запрошував сказати вищенаведені слова в сесійній залі Тернопільської обласної ради, але шановний нардеп боїться своїх колег та виборців”, – наголосив воїн АТО.