У Тернополі є дуже романтичне місце

Це дуже романтичне місце знаходиться в Тернополі, в центрі великого Тернопільського ставка. Острів був створений під час відновлювальних робіт після Другої Світової війни.

1882-800x400

Добираються до нього по спеціальному мосту або човном. Зимою, коли став замерзає, дехто доходить пішки. В Тернополі існують свої любовні повір’я щодо романтичного Острова. Так, якщо пара закоханих буде дивитися в дзеркальні води ставка, то зможуть розгледіти своє майбутнє.

Острів законах у Тернополі часто відносять до десятки найромантичніших місць України. Тернопільський ставок також дуже мальовничим місцем.



В ньому є багато водоростей, серед яких переважає жовта водяна лілія, що цвіте в другій половині червня. А в західній частині ставка , поблизу Пронятина та с. Біла – різноманіття верби та очерету.

Для туристів та подорожуючих  

Адреса Острова закоханих: Тернопіль, Набережна. Також, крім Острова та ставка, можна подивитися на інші красоти Тернополя. Для рибалок: Тернопільський став багатий на коропів, сомів та щук. Деякі водолази заявляють, що бачили сомів завдовжки 2 м.

джерело http://ternopillive.com.ua/