В якому образі зустрічати Новий рік, дізнавались кореспонденти ІНТБ

«Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш!». Відомий вислів, який знають усі. Тому, у чому потрібно зустрічати прийдешній рік Півня та як виглядати у святкову ніч, аби відчувати себе по-справжньому феєрично, дізналась наша Тетяна Ставінська.

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b9_%d1%80%d1%96%d0%ba_%d0%ba%d0%be%d1%82%d1%96%d0%ba%d0%b8

Відчувати себе королевою – мрія чи не кожної жінки, а тим паче у  новорічну ніч. Та як обрати вбрання, яке відповідало би настрою, типажу, фігурі? Яку зробити зачіску та макіяж, аби максимально вигідно підкреслити свою вроду, ніжність та жіночність? За цими порадами, ми вирішили звернулись до професіоналів.

Тернопільська дизайнерка Лідія Яніцька, в індустрії моди та стилю не новачок. Жінка розповідає, 2017 – рік Півня, то вбрання для свята потрібно обирати яскраве.

ЛІДІЯ ЯНІЦЬКА, дизайнер одягу

«Я рекомендую зустрічати Новий рік в яскравих тонах, в яскравих кольорах, для жінок це буде актуально і завжди красиво. Тому, що яскравий колір завжди підносить настрій і подає жінку в найкращому вигляді.



Варто звернути увагу на такі кольори, як червоний насичений, навіть оранжевий насичений, не боятись цих кольорів, тому що вони, насправді, дуже вдало підкреслюють обличчя, настрій додають і бажано такий колір розбавити для себе на Новий рік».

У рік Півня, зазначає дизайнер, жінкам не потрібно боятися експериментувати з фасонами, кольорами та фактурами. Головне, щоб це підходило для їхнього віку, типу та фігури.  До прикладу: смуглянкам краще підійдуть пастельні кольори, блідим – більш насичені, яскраві. Не потрібно забувати і про аксесуари.

ЛІДІЯ ЯНІЦЬКА, дизайнер одягу

   «Аксесуари – це та річ, яка завжди актуальна і звичайне плаття зробить розкішним. Це сережки, це ремінь може бути, тоненький, делікатний. Це може бути колечко масивне, це може бути браслетик. Я рекомендую завжди звертати увагу на свої параметри і ці деталі, вони дуже підкреслюють вдало фігуру, витягують фігуру. Наприклад, якщо струнка жінка, їй можна дозволити собі масивне кольцо, масивні сережки, тому що вона висока і їй це буде гарно, коли жінка низька ростом і не надто струнка – це заборонено, не можна. Це треба вже видовжені сережки, довгі, наприклад, це має бути делікатне колечко, відповідно фігури».

Актуальними у новорічну ніч будуть різноманітні принти, у вигляді вишивки та аплікації. Ну і звичайно пір’я, цього року воно, як ніколи, в тренді.

Аби довершити свій святковий образ, необхідно обрати вдалу зачіску та макіяж. Зараз у моді, у тому числі і в зачісках, стиль гранж, розповідає перукар-стиліст Наталія Бабич.

НАТАЛІЯ БАБИЧ, перукар-стиліст

«Гранж – це бунт проти гламуру. Я наблюдала за однією колекцією Дольче Габана, там є пучки в зачісках. Пучок такий в балеринному стилі і все залежить від стилю, зачіска має підходити до стилю. Якщо модель одіта більше в гламурному образі, то пучок такий гладкий, завершений, глибокий розділ, а якщо модель була одіта на подіумі більше в такому розтріпаному одязі, то пучок теж розтріпаний і кінчики не заправлені».

Однак, зачіска у цьому стилі може неабияк підходити  і до вишуканого, вечірнього вбрання. Головне, правильно і вдало це поєднати.

НАТАЛІЯ БАБИЧ, перукар-стиліст

«Якщо ти робиш якусь бабетку чи пучок, він має бути модернізований, текстурований, об’ємний. Я наблюдала за різними колекціями світових брендів, відомих: Діор, Валентино, теж йдуть ті об’єми. Ви знаєте, таке враження, що моделі повиходили накручені на папельотки, такі як крутили в 30-х-20-х роках».

Що ж до макіяжу, то смокі-айс досі в тренді. Однак тепер, фахівці радять, не боятися експериментувати і виділяти очі різними відтінками тіней. Якщо ж ви вирішили зробити акцент на губах, то темні відтінки помад підходять тим, у кого пухкі губи, а от власницям тонких,  навпаки, краще надати перевагу світлим кольорам, які візуально зроблять губи більшими.

ОКСАНА АЛЕКСЕВИЧ, візажист

«Смокі-айс зараз актуальний трішечки не такої інтенсивності, як попереднього року, він має бути легший, він має бути більше розтушований і тушовочка має йти трішечки в сторону, як на вісочок. Тобто актуальний зараз видовжений, вологий смокі, східного нахилу, тобто око має бути димчасте, відкрите і дуже акуратно, легко, плавно розтушоване і підведене».

Це ж стосується і стрілок, у 2017-му графічні поступаються розтушованим. Для тих, хто бажає зробити акцент на природності, підкреслити сяйво та свіжість шкіри, підійде макіяж з використанням хайлайтера.

ОКСАНА АЛЕКСЕВИЧ, візажист

«Це, получається, більш активно підведене личко, за допомогою перламутра, сяйва і личко виглядає вологим. А активна скульптуризація, яка була популярна минулого року, вона відійшла на задній план, тому що зараз хочуть більше освіжати, а ця затемнена скула, вона трішечки робить обличчя злим, обтяжує обличчя і зараз актуальне все плавне, ніжне. Плавні очі, плавна шкіра. Актуально зараз, щоб личко було неймовірно сяючим, активно опрацьоване хайлайтером, з ніжними скулами, яскравими губами і плавно розтушованими очима».

Зазначимо, попри моду, все ж потрібно пам’ятати головне – який би ви образ не створили, він в першу чергу повинен вам підходити. Пам’ятайте, те, що личить одним, не завжди буде доречним для інших, адже кожна людина індивідуальна і у кожного повинен бути власний стиль і смак.  Експериментуйте і додавайте барв у своє життя, тим паче у рік Червоного Півня.