У тернопільської пенсіонерки двоє невідомих обманом викрали 50 тисяч гривень

70-річна потерпіла мешкає на Східному масиві. В обідню пору на вулиці до неї підійшов незнайомець. Розмовляв російською. Розповів, що він з Білорусії, займається перевезенням товару і в Тернополі йому потрібно винайняти квартиру, щоб залишити там свій крам, поки буде у рейсі.

Персіонерка зголосилася допомогти та запросила чоловіка до себе в квартиру. А «підприємець» попросив добре заплатити. У приміщині невідомий до когось зателефонував, а невдовзі на порозі з’явився ще один чоловік із пачкою купюр.



Зловмисники попросили жінку, щоб та заховала у себе ще й їхні гроші, мовляв, не хочуть носити таку суму із собою. Пенсіонерка поклала їх до своїх заощаджень.

Допоки один шахрай продовжував розмовляти з жінкою, інший непомітно пробрався до сусідньої кімнати і викрав гроші потерпілої. Після цього чоловіки пішли з чужого помешкання, сказавши, що невдовзі принесуть товар.

Жінка згодом зрозуміла, що її ошукали і, виявивши крадіжку, звернулась у поліцію. Зі слів потерпілої правоохоронці склали фоторобот одного зі зловмисників. Підозрюваному на вигляд 25-30 років, смуглявий, зростом 175 см, міцної статури. Був одягнений у коротку темну куртку та черевики. З собою мав чорну чоловічу сумку. Інформацію просять повідомляти за номером у Тернополі: 27-11-70, 0673513837, або на 102.