На Тернопіллі молодика з нічного клубу забрала “швидка”

З дискотеки в лікарню. Так закінчився похід у нічний клуб для жителя Тернопільщини. Інцидент трапився в ніч на 14 грудня у НК «Дель Каста» м. Кременець.

— Житель Шумського району, громадянин “П”, в результаті падіння в приміщенні даного закладу отримав тілесні ушкодження, де на даний час госпіталізований до лікувального закладу м. Тернопіль, — повідомляють в Кременецькому ВП ГУНП в Тернопільській області.

Деталі події наразі невідомі. Свідків інциденту просять допомогти у розслідуванні.

— З метою встановлення всіх обставин даної події, а також свідків та очевидців, звертаємося до осіб, які перебували в нічному клубі “Дель Каста” та просимо повідомити на нашу адресу будь-які відомості стосовно даної події, а саме, що їм відомо, в результаті чого відбулося падіння потерпілого, хто із інших відвідувачів перебував в епіцентрі події.



Інформацію можна надати за телефоном до чергової частини Кременецького ВП 2-22-45, 0673509300 або 102, — додають у поліції.

Рідні хлопця у спільноті «Типовий Кременець», де розміщена інформація про подію, зазначають, що потерпілий досі перебуває у медзакладі. Його стан важкий.

Відомості внесено до єдиного реєстру досудового розслідування, проводяться слідчі дії.