У Тернополі правоохоронці з’ясовують обставини, за яких малолітня дитина після підкидання її батьком, впала у кому

Дівчинку госпіталізовано в реанімацію з геморагічним інсультом, в церебральній комі та набряком головного мозку.

У Тернополі правоохоронці з’ясовують обставини, за яких малолітня дитина після підкидання її батьком, впала у кому. Як повідомили в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, про нещастя на лінію 102 повідомив лікар обласної дитячої лікарні.

Нещастя трапилося 25 грудня близько 19.20. За попередньою інформацією, батько, граючись з дитиною, підкидав доньку до гори. Під час одного з підкидань, каже чоловік, він помітив, що дитина ослабла в повітрі. При цьому зловити її він не зміг. Донька впала на підлогу без свідомості.



Дівчинку забрала швидка.  Її госпіталізовано в реанімацію з геморагічним інсультом, в церебральній комі та набряком головного мозку.  Як стало відомо, тернополянка з дитинства хворіла, пізно почала ходити. Неодноразово проходила реабілітацію в медзакладах. Що сталося насправді і чи пов’язаний стан та травми дитини з падінням встановлять медики. Даний факт правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).