В Одесі суд засудив подружжя до 15 років в’язниці за жорстоке вбивство майстра манікюру

Злочин скоєно 28 вересня 2016 року.

Київський районний суд Одеси сьогодні засудив подружжя до 15 років позбавлення волі за жорстоке вбивство майстра манікюру. Як повідомили у суді, винесено вирок подружжю, яке обвинувачується в жорстокому вбивстві і розбійному нападі (п.6, п.12 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України).

Злочин скоєно 28 вересня 2016 року. Як повідомляється, загибла працювала майстром манікюру і педикюру. До неї для корекції манікюру на названу дату записалася її постійна клієнтка. Зазначається, що майстер працювала у квартирі, в якій проживала в Одесі по вул. Комарова.



Клієнтка прийшла зі своїм чоловіком.  «Подружжя завчасно підготувалося до злочину, взявши з собою металевий предмет. Дочекавшись, коли жінка закінчить манікюр, обвинувачений підійшов ззаду і завдав їй удар металевим предметом по голові. На крики потерпілої відреагували сусіди, які й викликали поліцію», – йдеться у повідомленні. Встановлено, що обвинувачені, побоюючись, що їх можуть викрити, вирішили вбити жінку – завдали їй 19 ударів по голові, після чого задушили мотузкою. Після того, як жінка перестала подавати ознаки життя, з неї зняли золотий ланцюжок, сережки, кільце, забрали гроші і перенесли тіло в кімнату на ліжко, накривши ковдрою. «Незабаром до квартири постукали працівники поліції і вимагали відкрити двері. Однак підозрювана через закриті двері заявила, що є власницею квартири, і між нею і чоловіком сталася сварка. У той час, як обвинувачена вела переговори з працівниками поліції, чоловік встиг вимити руки і перевдягнутися », – повідомили в суді. Коли чоловік вийшов з квартири, його затримали співробітники поліції. У відділенні встановили його особу і, переконавшись, що він не притягується до кримінальної відповідальності і не перебуває в розшуку, спочатку відпустили. Затримали підозрюваних пізніше. Зараз, розглянувши справу, колегія суддів визнала обвинувачених винними в скоєнні кримінального злочину. Кожному з них призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Як повідомляв УНІАН, у вересні 2016 року в Одесі в одній з квартир на вулиці Комарова була виявлена мертвою жінка, 1978 року народження. Повідомлялося, що зловмисники вбили жінку з особливою жорстокістю, завдавши множинні тілесні ушкодження.