Не пройшов фейсконтроль: в Одесі хлопець погрожував підірвати нічний клуб

Правоохоронці протягом години встановили місцезнаходження і затримали правопорушника – ним виявився 20-річний городянин. Хлопець погрожував підірвати клуб на проспекті Добровольського
У Суворовському районі Одеси затримано місцевого жителя, який погрожував підірвати нічний клуб. Як повідомили  у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, в ніч із 29 на 30 грудня до чергової частини територіального відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік погрожує підірвати один із нічних розважальних закладів на проспекті Добровольського. Під час обстеження приміщення закладу та прилеглої до нього території вибухових пристроїв виявлено не було. Правоохоронці протягом години встановили місцезнаходження й затримали правопорушника – ним виявився 20-річний городянин. Хлопець повідомив неправдиву інформацію про замінування, оскільки образився на охорону закладу: «Не зміг пройти face control».



Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.