У Харкові зарізали двох студенток з Туреччини

Студентки з 31 грудня 2018 року не відповідали на телефонні дзвінки.

В одній з харківських квартир по вулиці Валентинівській знайшли тіла двох іноземних студенток. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

«Тіла з ознаками насильницької смерті виявлено в квартирі будинку по вулиці Валентинівській», – йдеться в повідомленні. Зазначається, що 3 січня близько 9:30 в Київський відділ поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. За його словами, студентки з 31 грудня 2018 року не відповідали на телефонні дзвінки. Прибувши на місце події, в орендованій квартирі працівники поліції виявили два жіночих тіла без ознак життя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.



2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. В даний час проводяться слідчі та розшукові дії щодо встановлення обставин події, свідків і очевидців, а також розшук причетного до скоєння злочину. Як повідомили NewsRoom джерела серед правоохоронних органів, студентки були з Туреччини, а знайшли їх з перерізаними горлянками. Також, за їхньою інформацією, одна з дівчат незадовго до трагедії скаржилася батькам на колишнього хлопця. Уродженець Туреччини нібито переслідував дівчину. Зараз силовики розшукують і його, і орендаря квартири, де були знайдені трупи студенток.