Чоловіки не могли стримати сліз: попрощалися із вбитою сім’єю

3 січня, відбулося прощання з убитими чотирма людьми в мікрорайоні “Академічний”.

У трунах були тіла матері нині підозрюваного Анатолія Валентини Малєц, його колишньої дружини Надії. А також дітей: хлопчика семи років Дениса та трирічної Світлани.

Вбитих забрали від під’їзду, у квартирі якого росли діти до переїзду родини в мікрорайон Академічний. Їх відвезли в село Білий Рукав на Вінниччині, де потім поховають.

Біля багатоповерхівки почали збиратися люди, які прийшли попрощатися з убитими. Коли відкрити чотири труни, які привезла міська ритуальна служба, навіть чоловіки не могли стримати сліз. Здебільшого на прощанні були люди старшого віку.

Про Анатолія, який тепер є підозрюваним у справі, казали, що чоловік гарний. Навіть п’яним його ніколи не бачили, не бачили, щоб нецензурно висловлювався.



Коли ріс тут, то не водився із поганою компанією.

“Діти його тут росли, у пісочниці гралися. Родина була спокійною. Його мати дуже любила невістку. Казала до неї: “Моя Надя, донечка”, – розповідають сусіди.

Сусіди додали, що батько підозрюваного помер чотири роки тому. З того часу чоловік дещо змінився характером.

“Через стінку чув, як він інколи кричав не своїм голосом. У мене аж руки й ноги трусилися, коли я це чув”, – каже один із сусідів.

Нагадаємо, в одній із квартир в мікрорайоні Академічний ввечері 31 грудня знайшли мертвими двох жінок, 63-річну та 30-річну, а також 7-річного хлопчика. Ще одна дитина, дівчинка, якій було три роки, від травми голови померла в лікарні. Медиків викликав син однієї з загиблих, він же колишній чоловік другої вбитої та батько двох діток Анатолій Малєць. Поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Зараз слідчі кажуть, що мають його зізнання, що скоїв це він та розповів де сховав знаряддя вбивства — молоток.

У середу, 2 січня 2019-го, у Вінницькому міському суді чоловіку обрали запобіжний захід на час розслідування — 60 діб арешту без права застави. Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує від 15 років до довічного ув’язнення.