Чоловік з погрозами смертельною ін’єкцією вимагав пін-коди банківських карток

Напередодні у місті Бориспіль близько 19 години невідомий у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки, а потім, погрожуючи шприцом зі смертельною вакциною, вимагав сказати пін-код від банківських карток. 

“Напад стався на одній з вулиць міста Бориспіль. Близько 19 години невідомий у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потім, погрожуючи шприцом зі смертельною вакциною, дізнався їхній пін-код. Дівчина, зателефонувавши до поліції, описала прикмети нападника і вказала напрямок, куди він втік. Правоохоронці розшукували кремезного чоловіка у темному верхньому одязі та з капюшоном на голові”, – йдеться у повідомленні відомства.

Оперативники Бориспільського відділу поліції затримали зловмисника за “гарячим слідом”. Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає у Києві, раніше він вже мав проблеми із законом.

Поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.



187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри молодому чоловіку та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.