Про ЗНО тернополянам слід потурбуватись уже під час різдвяних свят

Зареєструватись на пробне ЗНО тернополяни можуть уже 8 січня. З цього дня і до кінця місяця триватиме запис на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Тернопільщина входить до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ІФРЦОЯО).

Спробувати свої сили у складанні ЗНО коштуватиме від 132 до 139 грн залежно від регіону проживання учасника. Під час цього тесту можна:

– ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року;

– пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

– дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

– отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

– психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

– навчитися ефективно розподіляти час;

– оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Зареєстровані учасники зможуть на спеціально створених інформаційних сторінках до 25 лютого перевіряти час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом – результати тесту.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня.

Пробні тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов відбудуться 23 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Джерело.