Як і де можна поповнити “Карту тернополянина”?

Поповнити «Карту тернополянина» можна у зручний для Вас спосіб:

У пунктах продажу та поповнення електронних квитків( ППЕК), розміщення яких відображається на порталіhttp://detransport.com.ua/у розділі «Показати пункти продажу та поповнення е-квитків». Наразі у Тернополі діє 30 пунктів поповнення електронних карток.
На сайтіhttps://fayna-karta.te.ua у розділі «Моя картка», ввівши номер картки та суму поповнення.
Віддалено у терміналах самообслуговуванняEasy Pay, обравши у меню розділ «Квитки, подорожі», після чого вибрати піктограму «Карта Тернополянина» та ввести № картки, бажану суму поповнення і внести кошти.
Мапа терміналів самообслуговування доступна на сайті https://map.easypay.ua:8465. Загалом у Тернополі функціонує 85 таких терміналів.

На сайті https://easypay.ua/ розділі «Оплата послуг» або перейшовши за посиланнямhttps://easypay.ua/ua/catalog/tourism/bustickets. Для поповнення картки необхідно ввести у рядку пошуку слово «тернополянина» або увійти у меню «Туризм» та обрати «Квитки на автобус». Далі – вибрати піктограму «Карта Тернополянина», ввести № картки для поповнення, обрати спосіб оплати та вказати реквізити банківської картки, з якої здійснюється оплата.
Через смартфони у мобільному додатку EasyPay. Зробити це можна, обравши пункти меню у додатку: Оплата – Туризм – Квитки на автобус – Карта тернополянина. Далі- вибрати піктограму «Карта Тернополянина», ввести № картки, бажану суму поповнення, та обравши спосіб оплати, вказати реквізити банківської картки, з якої здійснюється оплата.

Джерело.