Файлообмінник EX.UA відновив роботу

Файлообмінник EX.UA відновив роботу на домені FEX.NET (File EXchange Network).

Про це повідомили представники ресурсу.

fex_net

За їхніми словами, FEX.NET реалізований на принципово новій технологічній платформі, що забезпечить додаткову зручність використання.

“Можливості FEX.NET: анонімний обмін файлами будь-якого формату і розміру; автоматичне конвертування файлів для перегляду і програвання, термін зберігання об’єкта з файлами становить 7 днів, з моменту створення ключа, система оповіщення користувача про час використання зберігання файлів, пошта @ fex.net”, – йдеться у повідомленні.
За словами творців, даний набір функцій є базовим і буде розширюватися. Протягом двох місяців будуть реалізовані додаткові можливості файлообміну, включаючи запуск постійного сховища і хмари потокового мовлення.

“Для перших 100 000 українських користувачів, очікувана вартість зберігання інформації складе 1$ за 1ТБ у місяць”, – повідомили творці сервісу.

За їхніми словами, FEX.NET повинен стати новим етапом у розвитку сервісів зберігання інформації, і це буде український ресурс. Він стане повністю захищеним і абсолютно безпечним.

Як повідомляв “Обозреватель”, про закриття EX.UA стало відомо в листопаді. Творці файлообмінника повідомили про погрози, шантаж і DDOS атаки.