Тернопільський священик кличе молодь в інтернет послухати Слово Боже

Два дні залишилось до світлого свята — Різдва Христового. Аби як слід приготуватись до цього особливого дня, прийняти новонародженого Ісуса в своє серце та у гамірному світі не розминутися з нашим Творцем і Месією, тернопільський отець Іван Січкарик запрошує молодь на різдвяні релігійні реколекції в інтернеті.


Його духовні науки на тему «У пошуках Вифлеємської зірки» виходять щоденно о 7.00, тривалість кожної – 8 хвилин. Аудіороздуми доктора біблійних наук доступні на офіційному сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, або за наступним посиланням:
https://www.mixcloud.com/%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%8E%D0%BA

Духовні науки отця Івана вийшли в рамках проекту «Небо в7», мета якого запросити молодь до роздумів над духовними тематиками.

— Сорок аудіонаук – це є запрошення для всіх християн, особливо молодих осіб, взяти участь в духовному паломництві з нагоди Різдвяного посту. Усі вони базуються на важливих подіях з історії спасіння людського роду та записані в книзі книг — Святому Письмі. Слухачі ж мають поставити собі запитання: ким для мене є Ісус Христос? І очевидно, що правдива відповідь на запитання – це бажання довіритись Богу і вірити Йому, Який нас любить і веде в цьому житті до Неба, – наголошує богослов Іван Січкарик.

Джерело.