У Тернополі малеча попробувала себе в ролі поліцейських

Близько п’ятсот дітей прийшли на зустріч з поліцейськими у Тернополі. Малеча пробувала себе в ролі правоохоронців, приміряла обмундирування, знайомилася зі спецзасобами та каталася поліцейському автомобілі.


Акція «Різдво з патрульною поліцією» об’єднала близько 30 тисяч дітей по Україні. Як розповіла прес-секретар Патрульної поліції Тернопільщини Катерина Басалига, зустрічі патрульних з дітьми на Різдво відбулися у більшості міст України.

«Для дітлахів зустріч з поліцейськими була не тільки розважальною, але й корисною. Патрульні облаштували майданчик та підготували пізнавальну програму з правил дорожнього руху. Та найбільше діти чекали своєї черги покататися в поліцейському автомобілі, приміряти спецзасоби й поставити свої питання патрульним. А поки дітвора спілкувалася із поліцейськими та смакувала солодощами, їхні батьки приміряли алкоокуляри, які імітують вплив алкоголю на поведінку людини і таким чином допомагають усвідомити усі ризики керування автомобілем в нетверезому стані.



Також, кожну дитину чекав різдвяний подарунок від поліцейських».

Дітлахи подарували поліцейським чимало позитивних емоцій. Як зазначили, організатори акції, такі зустрічі покликані налагодити комунікацію між правоохоронцями та громадськістю.

Джерело.