Телеведуча з СТБ показала, як любить Путіна і зневажає український Гімн (відео)

Алла Ковальчук, яка веде на СТБ телепрограму «Все буде смачно», виявилася пропутінською ватницею та продемонструвала зневагу до українського Гімну.

xvata-e1483380707204

Соціальні мережі обурило відео Алли Ковальчук, яке вона виклала на власному каналі в YouTube 1 січня. У півгодинному ролику розповідається, як Ковальчук з чоловіком йдуть у гості до якоїсь Лєни. Там вони під виступ Путіна по російському каналі зустрічають Новий рік, при цьому відверто знущаються з Гімну України — сміючись, співають з нього кілька рядків.

«Ребята, давайте за россиян випьем, — пропонує тост Ковальчук і додає: — Мы же один народ».

Даний відеоролик викликав надзвичайне обурення в соціальних мережах. Коментарі здебільшого містять нецензурну лексику.

Користувачів соцмереж, серед яких відомі волонтери, вражає, що така ватниця працює на одному з центральних українських телеканалів — СТБ.

Цікаво, що сама Ковальчук, коментуючи відео, не бачить нічого поганого в тому, що пила за росіян та зустрічала Новий рік з Путіним. А тих, хто висловив критику, вважає людьми нерозумними та «безголовими».

Втім, пропонуємо читачам самим подивитися відео та зробити власні висновки.

Після публікації даної статті на новинному порталі kremen.today  Ковальчук видалила початкове відео і залила нове, де вирізала кадри з Путіним. Але початковий варіант відео зберегли і ми пропонуємо вам його переглянути.