У Києві знайшли тіло підлітка, який зник на Різдво

На вулиці Велика Житомирська у Києві знайшли тіло 15-річного підлітка, якого розшукували з різдвяних свят. Попередня причина самогубство. 

У поліції підтвердили, що на вулиці Велика Житомирська у Києві знайшли тіло 15-річного підлітка, якого розшукували з різдвяних свят.

“Хлопець посварився з батьками, розшукувався дарницьким управлінням поліції. Поки встановлюються всі обставини цього трагічного випадку”, – повідомила співрозмовниця агентства в шевченківському управлінні поліції столиці.

За її словами, наразі поліція ще не відкрила кримінальну справу.

“Зараз слідчі будуть з’ясовувати, як надати правову кваліфікацію даній події, чи це – самогубство і тому подібне”, – повідомили правоохоронці.

Медики також підтвердили факт смерті хлопця.

Як повідомила Державна служба статистики України, за період з січня по жовтень 2018 року в країні вчинили самогубство понад 5,4 тисяч осіб. Так, найбільше за цей період самогубств зафіксовано у травні – 694 людини.

Зазначимо, що ця статистика була надана без урахування даних з тимчасово окупованої території АР Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.