У Кривому Розі депутата побили трубою

Потерпілим є 34-річний депутат від “Батьківщини” Вадим Мірзоян. Хто побив депутата, наразі невідомо.

У Кривому Розі 9 січня ввечері невідомі побили депутата райради, він госпіталізований. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області. “Повідомлення про подію надійшло до правоохоронців 9 січня близько 20.00. До поліції зателефонував лікар однієї з лікарень Кривого Рогу та повідомив, що 18.30 до них бригадою швидкої медичної допомоги з чисельними травмами доставлено чоловіка, 1984 р.н. Встановлено, що на вулиці Хостинській у Центрально-Міському районі невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесних ушкоджень предметом, схожим на фрагмент металевої труби», – йдеться в повідомленні.  Поліція вживає заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин злочину та затримання зловмисників.



За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 2 п. 7 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

За інформацією дніпропетровської обласної організації ВО “Батьківщина”, потерпілим є депутат Центрально-Міського району Дніпра від “Батьківщини” 34-річний Вадим Мірзоян.