Чоловік зізнався у вбивстві брата через 9 років

На території одного з приватних домоволодінь у Бобринці Кіровоградської области правоохоронці знайшли рештки чоловіка. Господарка обійстя повідомила в поліцію, що її чоловік зізнався, що вбив свого брата приблизно в 2010 році, а його тіло закопав на власному подвір’ї. 

До Бобринецького відділення поліції Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області надійшло повідомлення від громадянки про те, що в телефонній розмові з чоловіком, який відбуває покарання у ДУ “Кропивницька виправна колонія (№6)”, останній зізнався їй, що приблизно в 2010 році він убив свого брата. Труп злочинець закопав на подвір’ї домоволодіння, де вони жили з дружиною.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події. Біля горіха на глибині близько 40 см в землі виявила скелет невстановленої особи. Крім того, на території двору знайшли фрагмент дроту, зв’язаний у вузол, та полімерний пакет, який знаходився біля черепа.

У батька чоловіка, який повідомив про свою причетність до вбивства брата, відібрали експериментальні зразки крові. Відповідно до висновку експерта стало відомо, що в результаті проведення молекулярно-генетичного дослідження встановлені генетичні ознаки зразка крові батька та наданої на дослідження фрагменту кістки.

Далі у рамках провадження проведуть ще низку експертиз.