Звільнили маніяка, який 10 років ґвалтував дівчат

Приморський суд Одеси відпустив 43-річного Сергія Улокіна, який протягом 10 років ґвалтував і шантажував дівчат.

Чоловіка відпустили під заставу в 140 тис. грн, повідомляє “Антикор”.

Зловмисник шукав дівчат у соціальних мережах. Йому допомагала жінка, яка пропонувала наївним дівчатам пройти кастинг до модельного агентства. Дівчатам також розповідали про те, що модельне агентство принесе їм серйозний прибуток.

Жінка повідомляла, все робиться через ліжко і проводить кастинг дуже зайнята людина, яка платить $700 за зйомку. Він обирав не надто забезпечених дівчат і обіцяв $300-600 за еротичну зйомку без обличчя, $700-800 – за відеозйомку статевого акту. Від $1 тис.



дівчата могли отримати за зйомку жорстокого зґвалтування.

В Одесі Сергій чекав дівчат на орендованій квартирі, в якій кімната була обладнана на порно-студію. Чоловік жорстоко ґвалтував дівчат. Одна з постраждалих звернулася до лікаря з сильними травмами статевих органів.

Про гроші мови не було. Маніяк, пояснював це тим, що кандидатуру претендентки потрібно узгодити з керівництвом, а гроші вона отримає на другому кастингу. На другому “побаченні” відбувалося ще більш страшне зґвалтування. Грошей ніхто не отримував.

Коли маніяк запрошував дівчат на третю зустріч і вони відмовлялися, він їх шантажував. Говорив, що через них фірма понесла великі втрати, тому потрібно платити штраф. В іншому випадку збоченець говорив, що відправить відео статевих відносин усім друзям і близьким.

Варто зазначити, що такі штрафи багато дівчат платили роками. А ті, хто не міг платити, шукали йому нових жертв. Тих, хто навідріз відмовлявся платити, маніяк піддавав моральному тиску і поширював їхнє фото. Кілька дівчат не витримали тиску і вкоротили собі віку.

Правоохоронцям насилу вдалося зловити маніяка. Довелося ловити на “живця” з допомогою кількох дівчат, “готових” до кастингу.

Судячи з достатку насильника, жертви допомогли йому заробити величезні гроші. Він придбав квартиру, новий позашляховик, а також відвідував найкращі ресторани Одеси.

Зараз триває слідство, а жертв стає все більше. Ця новина викликала бурхливі обговорення у користувачів мережі.

“Читаючи такі новини, розумієш, як шкода, що у нас у країні немає “вишки”, – написала у Facebook Babella Bella.

“Татусі перебийте цьому насильникові коліна, щоб він лазив у муках до кінця своїх днів”, – прокоментував Ігор Симоненко.

“Все за законом! От якщо б він депутата чи міністра якого зґвалтував… тоді справедливо”, – зазначила Тетяна Ройсман.